MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Regisseur maakt Marokkaanse Bollywoodfilm

06 november 2015 | in TV | Reageer

De Marokkaanse film Karyan BollywoodDe Marokkaanse regisseur Yassine Fennane speelt in op de populiriteit van Bollywood-films in Marokko door zelf een eigen Marokkaane Bollywood film te maken.

Zijn film “Karyan Bollywood” gaat over een Marokkaanse jongeman die in een sloppenwijk van Casablanca woont en alleen een iPhone bezit. Hij besluit om met het toestel een remake van ‘Disco Dancer’ te maken.

Deze komedie, met veel dans en muziek, werd in de jaren ’80 uitgebracht. Om de remake voor elkaar te krijgen is hij gewezen op zijn doorzettingsvermogen en creativiteit.

Plaats je reactie