MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ruud Krol al na vier maanden ontslagen bij Raja

07 november 2015 | in Sport | Reageer

Ruud-krol naar CasablancaRaja Casablanca heeft de Nederlandse trainer Ruud Krol ontslagen.

Volgens Raja Casablanca liggen de slechte besluiten van Krol, de tegenvallende resultaten en de gespannen relatie met de spelers ten grondslag aan het ontslag.

De 66-jarige Krol was slechts vier maanden trainer van Raja Casablanca. De club staat in de competitie na vijf wedstrijden op een tegenvallende negende plek. In de halve finale van het bekertoernooi werd Raja Casablanca eerder deze week uitgeschakeld door FUS Rabat. (Bron/ lees verder: VI.nl)

Plaats je reactie