MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko wint met 2-0 tegen Equatoriaal-Guinea

13 november 2015 | in Sport | Reageer

Marokkaans elftalMet FC Twente-speler Hakim Ziyech in de basis heeft Marokko de eerste ontmoeting met Equatoriaal-Guinea in de tweede ronde van de Afrikaanse kwalificatiecyclus voor het WK 2018 in Rusland gewonnen.

In Agadir, boekten de Marokkanen donderdag voor eigen publiek een 2-0 zege. De return is komende zondag in Equatoriaal-Guinea.

Door een goal van Youssef El-Arabi in de dertigste minuut ging Marokko rusten met een 1-0 voorsprong. De Marokkanen speelden daarna lange tijd met tien man, omdat Adil Karrouchy vlak na rust van het veld werd gestuurd. Toch liep Marokko uit naar een ruimere marge, Yacine Bammou bepaalde in de 66ste minuut de eindscore op 2-0.

Plaats je reactie