MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaase jongeren veroordelen geweld in Parijs

15 november 2015 | in Maatschappij | Reageer

aanslagen-parijsDe jongerenorganisatie Marokkaans Jongeren Geluid in Den Haag noemt de terroristische aanslagen in Parijs “afschuwelijk, verschrikkelijk en onbegrijpelijk”. “Het zijn werkelijk aanslagen op de mensheid”, schrijven de jongeren op Facebook.

“De terroristen in kwestie hebben hiermee getracht onze samenleving in gesepareerde groepen te verdelen en het hatelijk sentiment verder te verstevigen. Wij weigeren om hierin mee te gaan en verzoeken iedereen om juist nu de handen in een te slaan en bij elkaar te blijven staan.”

Volgens de Marokkaanse jongeren is het juist nu belangrijk om bij elkaar te blijven staan. “Onze samenleving, onze wereld, is vele malen sterker dan het demagogisch gedachtegoed van deze haatzaaiers.” Volgens de Haagse jongeren hebben de aanslagen niets te maken met het Islamitisch geloof. “Hun ideologie is niet is gebaseerd op religie of ratio, maar op angst en haatzaaierij.” (Bron/ lees verder: Facebook)

MJG kwalificeert de aanslagen in Parijs, Beiroet, Ankara, Gaza en elders in de wereld als afschuwelijk, verschrikkelijk…

Posted by Marokkaans Jongeren Geluid on zaterdag 14 november 2015

Plaats je reactie