MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Broer en vrouw Ismaël weten niet wat aanslagpleger bezielde

16 november 2015 | in Maatschappij | Reageer

Het Franse plaatsje La Madeleine in Chartres in Frankrijk‘Mam, het is op tv, het is een vent uit onze wijk, schreeuwde mijn zoon.” Annabelle Fromage laat haar hond uit in de wijk La Madeleine in Chartres, een provinciestad tachtig kilometer buiten Parijs. La Madeleine is de thuisbasis van Ismaël Omar Mostefai, een van terroristen die zichzelf in de concertzaal Bataclan opbliezen. Een dag na de aanslag in de club vond de politie in het bloedbad een vinger waarvan de afdruk leidde naar Mostefai. Hij is een bekende van de politie, wegens kleine vergrijpen in het verleden, schrijft het NRC Handelsblad.

„Daar hebben we er hier heel veel van”, zegt Fromage, een vijftiger die werkt voor een telefoonbedrijf in Chartres

Lees het gehele artikel verder op de website van het NRC Handelsblad.

Plaats je reactie