MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Abdelhamid Abaaoud: van kruidenierszoon tot meest gezochte terrorist

20 november 2015 | in Maatschappij | Reageer

terrorist Abdelhamid AbaaoudBij een grote politie-actie gisterochtend in de Parijse voorstad Saint-Denis is, naar nu blijkt, de 28-jarige Abdelhamid Abaaoud gedood. Hij wordt gezien als de bedenker de aanslagen in Parijs van vrijdag.

Zijn naam kwam afgelopen maanden regelmatig voorbij in verband met andere aanslagen. Zo zou hij contact hebben onderhouden met de man die in augustus probeerde een aanslag te plegen in de Thalys en werd hij genoemd als bedenker van de verijdelde aanslagen in het Belgische Verviers.

Ondanks deze speculaties bleef Abaaoud uit handen van de politie. Wie is Abdelhamid Abaaoud?

Lees hier meer over hem.

Plaats je reactie