MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ouaali wordt tijdelijk hoofd jeugdopleiding

07 december 2015 | in Sport | Reageer

Saïd OuaaliHet was een bijzondere week voor Said Ouaali. De Marokkaanse Nederlander nam de A1 van Ajax onder zijn hoede na het vertrek van Wim Jonk, maar neemt nu ook de tijdelijke rol van hoofd jeugdopleiding op zich.

Ouaali (46) is sinds begin 2012 werkzaam in de opleiding van Ajax.

Ouaali wordt in zijn nieuwe rol als hoofd jeugdopleiding ondersteund door Dennis Bergkamp en Edwin van der Sar, die als klankbord gaan fungeren. (Bron/ lees verder: VI)

Plaats je reactie