MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rechter doet uitspraak in zaak tegen fanatieke moslims Schilderswijk

10 december 2015 | in Justitie | Reageer

rechtbankDe Haagse Rechtbank gaat vandaag straffen uitdelen aan negen fanatieke moslims uit de Haagse Schilderswijk. Het OM ziet de verdachten als een groep jihadisten die samen een criminele organisatie vormen met het doel te ronselen voor IS.

André Seebregt, advocaat van hoofdverdachte Azzedine C. Ook wel Abu Moussa genoemd, ziet de groep liever als activisten: “Wat er allemaal is gebeurd de laatste tijd met IS, dat speelde toen helemaal nog niet”, zegt hij tegen de media.

Om half tien leest de rechter vandaag met het voorlezen van de negen vonnissen. (Bron/ lees verder: BNR)

Plaats je reactie