MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko verspreidt opsporingsbericht voor Abdeslam

11 december 2015 | in Maatschappij | Reageer

Salah AbdeslamDe Marokkaanse veiligheidsdiensten zijn bang dat Salah Abdeslam en zijn medeplichtige Mohamed Abrini zich momenteel in Marokko verschuilen. Er worden daarom twee opsporingsberichten verspreid in Marokko.

De Marokkaanse burgers worden verzocht om informatie die ze hebben over de verdachten zo snel mogelijk over te maken aan de autoriteiten.

De Marokkaanse Belg Salah Abdeslam is de enige terrorist die de aanslagen van 13 november in Parijs overleefde, de zeven andere daders kwamen die avond om het leven. Mohamed Abrini wordt ervan verdacht Abdeslam geholpen te hebben bij zijn vluchtpogingen. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie