MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse politie rolt IS cel op

12 december 2015 | in Maatschappij | Reageer

Marokkaanse politieOpnieuw melden de Marokkaanse veiligheidsdiensten een terroristische cel van IS te hebben opgerold in Marokko. De leden van de cel zouden ‘vergevorderde plannen hebben gemaakt om aanslagen te plegen in het koninkrijk’. Dat meldt het Marokkaanse ministerie van Binnenlandse Zaken.

Negen leden van de cel zijn gearresteerd.

Volgens het ministerie hadden de verdachten banden met Marokkaanse jihadisten die vechten voor IS in Syrië en Libië. (Bron/ lees verder: diverse media)

Plaats je reactie