MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Salaheddine neemt geen genoegen met een ‘nee’ van Marcouch

19 december 2015 | in Amusement | Reageer

Columnist schrijver en theatermaker Salaheddine BidaouiSalaheddine wilde Marcouch interviewen over een motie om het Salafisme te verbieden in Nederland.

Marcouch wilde dat niet! Dus probeerde hij om Salaheddine te ontwijken.

Maar dan kent hij Salaheddine nog niet!

Plaats je reactie