MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse terreurverdachte opgepakt in Ankara

25 december 2015 | in Marokko | Reageer

Ahmed Dahmani, terreurverdachte aanslagen ParijsDe 26-jarige Marokkaanse Belg Ahmed Dahmani werd in november in Ankara Turkije opgepakt in het onderzoek naar de aanslagen in Parijs. De man blijkt een vervalst Syrisch paspoort in zijn bezit te hebben, net als de mannen die zich in Parijs hebben opgeblazen.

Dat melden Franse media die inzage hebben in het dossier.

Dahmani wordt ervan verdacht voorbereidend werk te hebben verricht voor de aanslagen in Parijs. Hij zou de doelwitten verkend hebben. In de maanden voor de aanslagen zou hij verschillende malen tussen Europa en Turkije, zelfs Syrië, hebben gereisd. (Bron/ lees verder: Franse en Belgische media)

Plaats je reactie