MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amsterdamse Buschauffeurs lokken overvallers in de val

29 december 2015 | in Maatschappij | Reageer

buschauffeursTwee buschauffeurs van Connexion hebben afgelopen vrijdag drie jonge overvallers van een Texaco tankstation in Amsterdam in de val gelokt. De twee Marokkaans Nederlandse helden doen hun verhaal tegen AT5.

De twee vertellen hoe drie jonge jongens met een groot mes en een hamer het tankstation ingaan. Terwijl de bus vertrekt, rennen de jongens achter de bus aan om met de bus te vluchten.

‘Toen keek ik over de linkerschouder heen en ik gaf hem [een van de overvallers] een hint, zo van kom naar de volgende halte toe’, vertelt Ali. De jongens rennen mee achter de bus aan naar de volgende halte, die net tegenover het politiebureau zit. Ondertussen hebben de slimmeriken al de politie gebeld.

De politie heeft de chauffeurs voor hun snelle ingrijpen bedankt. Bekijk hun reacties op AT5.

Plaats je reactie