MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Cristiano Ronaldo viert viert oud en nieuw in Marokko met Badr Hari

30 december 2015 | in Maatschappij | Reageer

Cristiano-Ronaldo-en-Badr-Hari-e1449922239259Voetballer Cristiano Ronaldo is volgens Britse media van plan om oud en nieuw te vieren met zijn beste vriend Badr Hari.

De 30-jarige Portugees gaat woensdag naar Marokko om daar met Hari te feesten in Marrakesh.

Ronaldo heeft volgens de boulevardkranten een kamer geboekt in het hotel The Pearl. Na de wedstrijd tegen Real Soceidad neemt de superster zijn privéjet naar Marokko. Gelijk na het nieuwjaarsfeest vliegt Ronaldo terug naar huis. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Plaats je reactie