MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Prins Moulay Hassan als enige bij officiële gelegenheden

09 januari 2016 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse prins Moulay HassanPrins Moulay Hassan is de eerste lijn van de troonopvolging in Marokko. In tegenstelling tot prinsen en prinsessen in andere landen waaronder Nederland waar Prinses Amalia (12) nog naar de brugklas gaat, wordt de Marokkaanse prins meteen voor de leeuwen gegooid.

Zo moet hij vaak opdraven bij allerlei officiële gelegenheden. Soms in z’n eentje. Hij volgt braaf de procedures en schudt iedereeen de hand. Maar aan oude mannen die zijn hand willen kussen, lijkt hij niet te kunnen wennen.

Plaats je reactie