MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse politie pakt “financier van IS” op

12 januari 2016 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse politieDe Marokkaanse politie heeft een Belgische terreurverdachte aangehouden. De man uit Molenbeek zou bekendstaan als “financier van IS”.

Volgens de autoriteiten zou de verdachte een drugssmokkelaar zijn die drugsgeld doorsluisde naar de terreurorganisatie.

De aanhouding dateert van 18 december 2015, maar werd pas bekend gemaakt. Speciale een­heden van de Marokkaanse ­politie rolden toen een bende drugssmokkelaars op, waaronder twee Marokkanen, één Fransman en de Marokkaanse Belg, die het brein zou zijn geweest. (Bron/ lees verder: diverse media)

Plaats je reactie