MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Voorzitter voetbalclub Magreb’90 opgepakt

14 januari 2016 | in Maatschappij | Reageer

De Utrechtse voetbalclub Magreb '90,De voorzitter van Utrechtse voetbalclub Magreb ’90, Najim el Houai, is opgepakt in Turkije tijdens een trip van zijn club naar het plaatsje Antalya. Daar zit hij vast om uitgeleverd te worden aan Marokko.

Dat heeft zijn advocaat donderdag bekend gemaakt in het AD.

De raadsman heeft nog geen contact gehad met zijn cliënt. ,,Het hoe en waarom weet ik nog niet. Ik moet wachten tot de advocaat die hem daar is toegewezen contact met me opneemt.” (Bron/ lee sverder: diverse media)

Plaats je reactie