MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Buitenlandse scouts massaal op tribune voor Ziyech

19 januari 2016 | in Sport | Reageer

Hakim ZiyechHakim Ziyech heeft zich afgelopen weekend weer de aandacht op hem weten te trekken. De Marokkaanse Nederlander speelde weer uitstekend in de derby tegen Heracles Almelo en deed dat onder het toeziend oog van behoorlijk wat scouts.

Op de tribune zouden meerdere scouts voor hem zijn gekomen. Onder andere van delegaties van Anderlecht, Borussia Dortmund, Celtic, 1899 Hoffenheim, Leicester City, AC Milan, Schalke 04, VfB Stuttgart en Swansea City waren aanwezig in De Grolsch Veste, meldt De Telegraaf.

Ziyech moet naar verluidt zo’n acht miljoen euro kosten. (Bron/ lees verder: VI.nl)

Plaats je reactie