MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Real Madrid-voorzitter niet blij met reisjes Ronaldo naar Marokko’

19 januari 2016 | in Sport | Reageer

Cristiano-Ronaldo-en-Badr-Hari-e1449922239259De voorzitter van Real Madrid Florentino Perez is bang dat de vele vlieguren dioe hij maakt naar Marokko een negatieve invloed hebben op de sportprestaties van Ronaldo. De preses vreest ook dat zijn privéleven er onder zal lijden.

Dat zeght hij volgens de Spaanse krant AS.

De voorzitter zou liever zien dat Ronaldo niet zo vaak vliegt naar zijn vriend Badr Hari in Marokko, melden internationale media op basis van de Spaanse krant El Confidencial.

Plaats je reactie