MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Arib: plots vertrek Hachchi raakt aanzien Kamer

26 januari 2016 | in Maatschappij | Reageer

HachchiTweede Kamervoorzitter Khadija Arib noemt het plotselinge vertrek van D66-Kamerlid Wassila Hachchi betreurenswaardig en vindt dat de politica openheid moet geven over haar vertrek.

Tegen De Telegraaf zegt Arib dat de manier waarop Hachchi vertrokken is, het aanzien van de Kamer raakt. “Het zou voor haarzelf en de Kamer goed zijn als ze inzicht geeft in haar beweegredenen”, zegt Arib. “Er mag geen zweem van geheimzinnigheid rond blijven hangen. Dat is betreurenswaardig.”

Hachchi zou de democraten in Nederland verruilen voor het campagneteam van Hillary Clinton. Dit schreef ze eerder in haar afscheidsbrief. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie