MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Burgemeester Almere wil meer informatie over islamitische sprekers

27 januari 2016 | in Maatschappij | Reageer

Arrahma moskeeBurgemeester Franc Weerwind van Almere heeft aangegeven snel in gesprek te gaan met de stichting Dawah Groep uit Utrecht om zo meer informatie in te winnen over twee islamitische sprekers die de organisatie heeft uitgenodigd in zijn stad.

Dat schrijft hij in een e-mail aan de fractievoorzitters in de Almeerse gemeenteraad.

De Utrechtse organisatie wil zondag in Almere een bijeenkomst houden in Almere met onder anderen de gastsprekers Aboe Suhayb Ahmad Salam en Haitham al-Haddad. De burgemeester zegt meer openheid en transparantie te willen en daarnaast dat de bijeenkomst kan worden bijgewoond door ‘functionarissen onder zijn gezag’. (Bron/ lees verder: diverse media)

Organisatie islamitisch event

Plaats je reactie