MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Erepenning voor ‘held’ Samir

30 januari 2016 | in Maatschappij | Reageer

samir is een heldDe 23-jarige Samir El Harracha uit Schoonhoven heeft vrijdag de bronzen legpenning van het Carnegiefonds in ontvangst genomen.

De Marokkaanse Nederlander is hiermee beloond voor zijn heldendaad op 12 juli 2015. Op die dag vertrok hij met zijn auto van een moskee in Schoonhoven toen hij vlammen uit het dak zag komen van een woning. Hij twijfelde geen moment en viel het huis binnen en redde en kleine jongen van de brand.

El Harracha vond het wat overdreven om te worden beloond voor een reddingsactie, maar waardeert de prijs wel. (Bron/ lees verder: het AD)

Plaats je reactie