MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moslima start sportbedrijf voor vrouwen

06 februari 2016 | in Economie | Reageer

Finish-Mounia-Abbadi-372x560Sportcoach Mounia Abbadi lanceerde woensdagavond haar bedrijf Sportdromen.

Met Sportdromen wil Abbadi ‘vrouwen met drempels’ stimuleren om te sporten.

“Vrouwen hebben last van onzekerheid of denken dat er een macho cultuur in de sportschool heerst, maar ook vrouwen die vanwege culturele en religieuze redenen niet naar de sportschool gaan,” aldus Abbadi tegen Den Haag FM.

Eerste krantenartikel van Sportdromen Met @_foreverhealth #AD #proud

Een foto die is geplaatst door Sportdromen (@sportdromen) op

Plaats je reactie