MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

[Video] Vreemd fenomeen: wolken vallen uit de lucht

10 februari 2016 | in Maatschappij | Reageer

wolken vallen uit de luchtIn de Marokkaanse regio Doukkala is een bizar natuurfenomeen waargenomen.

In een filmpje is te zien hoe wolken uit de lucht lijken te vallen. De maker van het filmpje reageert vol verbazing.

Het filmpje zou nabij een rivier zijn gemaakt. Op sociale netwerken is het filmpje duizenden keren gedeeld en honderdduizenden keren bekeken.

Complotdenkers zijn ervan overtuigd dat het schuim te maken heeft met de regering die het klimaat probeert te manipuleren om regen te krijgen in het gort droge Marokko, terwijl anderen denken dat het schuim van de rivier komt.

Plaats je reactie