MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Europa herziet Marokkaanse tomatenimport niet

11 februari 2016 | in Economie | Reageer

EUDe Europese Commissie is niet van plan om de handelsovereenkomst omtrent de Marokkaanse tomatenimport te herzien. Dat heeft de Europees Commissaris voor Landbouw en Plattelandsontwikkeling Phil Hogan gemeld.

Vorige week vroegen Spaanse producenten de Europese Commissie om beperkende maatregelen voor de Marokkaanse tomatenimport naar de EU. Als argument gaven de Spanjaarden dat de importvolumes voor de Marokkaanse tomaten de afgesproken quota overschrijden.

Hogan heeft echter laten weten het daarmee niet eens te zijn. Ook zouden de volumes Marokkaanse tomaten, die Spaanse en Italiaanse producenten hebben opgegeven, niet overeenkomen met de volumes die door de Europese Commissie zijn geregistreerd. (Bron/ lees verder: AGF.nl)

Plaats je reactie