MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko wil voorloper worden in zonne-energie

13 februari 2016 | in Economie | Reageer

zonne- en windenergie projecten in MarokkoEen van de meest ambitieuze plannen van Marokko is het energieproject. In 2020 moet 40 procent van de energie die wordt verbruikt in Marokko zonne- of windenergie zijn.

In het zuiden van Marokko, vlakbij de stad Ouarzazate, wordt op dit moment de grootste energiecentrale op zonne-energie ter wereld gebouwd. Een deel daarvan, Noor I, is vorige week – officieel – geopend.

Luister hier naar een aflevering van NPO Radio1 hierover:

Plaats je reactie