MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Biologisch boeren is niet makkelijk in Marokko

16 februari 2016 | in Marokko | Reageer

Najib-Bachiri-boer in BerkaneHet heeft wel iets weg van een moestuin, de vijftig hectare landbouwgrond van de zestigjarige Najib Bachiri net buiten de stad Berkane, schrijft VersPers.nl.

Najib is een biologische boer en hij laat maar wat graag zijn organische rode pepers, paprika’s, aubergines en pompoenen zien. Maar zo mooi als het eruit ziet, zo slecht gaat het met zijn boerderij. Als biologische boer is het vrijwel onmogelijk om genoeg geld te verdienen. Toch zal Najib nooit naar de pesticiden grijpen.

Er zijn in de provincie Berkane achttien biologische boeren. Zij hebben

Lees het gehele interessante artikel verder op VersPers.nl

Plaats je reactie