MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maghreb Festival Den Haag van 5 tot en met 12 maart

22 februari 2016 | in Amusement | Reageer

Maghreb Den HaagIn Den Haag wordt voor de tweede keer het Maghreb Festival gehouden. Van 5 tot en met 12 maart wordt dan een breed scala aan films, muziek en culinaire activiteiten uit de Maghreb aangeboden tijdens dit festival.

Zo treedt in het Zuiderstrandtheater de Marokkaanse zangeres Milouda Al Hoceimia op. Op de slotavond staan onder meer Raïssa Aïcha Tachinouite en Ibtissam Tiskat op het podium.

Vier films uit de Maghreb, waarvan drie Nederlandse filmpremières, vier Diva’s van de Maghreb, één chef-kok bekend van TV, vier Izran workshops en vele andere activiteiten maken samen een gevarieerd aanbod voor jong en oud. (Bron/ lees verder: MaghrebDenHaag.nl)

Maghreb Den Haag festival

Plaats je reactie