MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr Hari doneert geld aan school in arme wijk Kenitra

26 februari 2016 | in Marokko | Reageer

Badr hariBadr Hari presenteert zich in Marokko steeds vaker als weldoener. Een van zijn laatste projecten is het helpen van een arme school in Kenitra aan meer klassen en toiletten.

Binnen zeer korte tijd moet de verbouwing van de school beginnen. In het oude gebouw krijgen maar liefst 450 kinderen les terwijl er maar zes klaslokalen beschikbaar zijn. Ook zijn er maar twee wc’s voor alle kinderen.

‘Kennis is belangrijk. Profeet Mohammed (vzmh) heeft ons gewezen op het opdoen van kennis. We wilden een nieuwe school bouwen maar daar is veel voor nodig. Daarom kozen we voor een zwakke school die we kunnen helpen en uitbreiden’, zegt Hari tegenover de camera’s van Chouf TV.

Plaats je reactie