MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuwe Hitman speelt zich af in Marrakech (video)

07 maart 2016 | in Amusement | Reageer

HitmanGameliefhebbers opgelet! De eerste episode van de nieuwe Hitman gaat in premiere op 11 maart en zal daarna over het gehele jaar uitgroeien tot een complete game. Het mooie aan deze immens populaire game is dat de eerste episode zich afspeelt in onder andere het Marokkaanse Marrakech.

In Marokko hebben de makers van het spel (Square Enix en IO Interactive) ervoor gekozen om naar Marrakech te gaan. Daar is onder meer het Djemaa El Fna plein te zien en de welbekende marktstraatjes.

Plaats je reactie