MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tannane verkiest Marokko boven Oranje

10 maart 2016 | in Sport | Reageer

Oussama TannaneIn navolging van spelers als Hakim Ziyech en Bilal Ould-Chikh kiest opnieuw een talentvolle speler met Marokkaanse roots voor een interlandloopbaan bij het Noord-Afrikaanse land. Oussama Tannane heeft bekend gemaakt zich beschikbaar te stellen voor het Marokkaanse nationale elftal. Woensdag liet hij de KNVB weten dat hij de knoop heeft doorgehakt.

“Ik voel me zowel Nederlander als Marokkaan en ik heb bij Jong Oranje met veel trots gespeeld”, aldus de aanvaller van Saint-Étienne. “Maar mijn hart gaat uit naar Marokko. Het is een jongensdroom om voor het nationale elftal van Marokko te voetballen”, besluit de jongeling.

De FIFA heeft het verzoek van Tannane geaccepteerd, schrijft OnsOranje woensdag. Daardoor is er geen weg meer terug voor de frivole 21-jarige aanvaller. (Bron/ lees verder: VI en OnsOranje)

Plaats je reactie