MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spaanse politie pakt mishandelaars drugshandelaren op

15 maart 2016 | in Justitie | Reageer

drugssceneDe Spaanse politie heeft bij een massale actie tientallen personen aangehouden in verband met ontvoeringen, martelingen en berovingen van drugssmokkelaars.

Volgens het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken werden sommige verdachten gevolgd met volgzendertjes in de drugs die ze aan de drugshandelaren verkochten om ze vervolgens later te onderscheppen, meldde Sky News maandag.

De politie hield acht Spanjaarden, 28 Marokkanen en een man uit Senegal aan. In totaal is 2,5 ton hasj in beslag genomen. (Bron/ lees verder: meerdere bronnen)

Plaats je reactie