MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ikea opent eerste vestiging in Marokko

16 maart 2016 | in Economie | Reageer

IkeaDe Marokkanen moesten geduld hebben, maar vandaag is het eindelijk zover. De eerste Ikea in Marokko opent zijn deuren.

De opening stond al een paar maanden geleden gepland, maar dat ging op het allerlaatste moment niet door doordat de papieren van de Zweedse meubelketen niet in orde zouden zijn. Maar vermoedens rezen al snel dat het standpunt van Zweden met betrekking tot de Marokkaanse Westelijke Sahara achter de last-minute annulering zat.

De Marokkaanse autoriteiten dreigden zelfs om Zweedse producten te boycotten

Lees het gehele artikel verder op de website van de NOS.

Plaats je reactie