MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Real Madrid ontvangt Palestijns jochie na overleven terreuraanslag (video)

18 maart 2016 | in Maatschappij | Reageer

Palestijnse jongen overleefd aanslagAhmed Dawabcheh overleefde in juli vorig jaar een aanslag van joodse extremisten met brandbommen. Zijn ouders, broertje en broer overleefden de aanslag op hun leven niet.

De aanslag vond plaats in Douma, in de buurt van Nablus in de bezette Westelijke Jordaanoever. De aanslag zorgde internationaal voor veel ophef.

De kleine Ahmed overleefde de aanslag en blijkt een grote fan van Real Madrid te zijn. Onlangs werd hij ontvangen in het trainingscentrum van Real Madrid door zijn grote idolen Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en Marcelo. Hij kreeg een rondleiding door coach Zinedine Zidane.

Plaats je reactie