MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Supporters overleden bij zware rellen fans Raja Casablanca

20 maart 2016 | in Sport | Reageer

Raja Casablanca fansBij zware rellen tussen supporters van Raja Casablanca zijn zaterdagavond twee supporters overleden, 54 anderen raakten gewond.

De rellen braken uit na afloop van de door Casablanca met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Chabab Rif Al Hoceima in het Mohamed V-stadion in Casablanca.

Direct na het fluitsignaal gingen twee rivaliserende supportersgroepen van de thuisclub elkaar te lijf. Daarbij werden stokken en vuur- en steekwapens gebruikt. De Marokkaanse politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de rellen. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie