MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko rolt terreurcel op

25 maart 2016 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse politieMarokkaanse veiligheidsdiensten hebben negen leden van een terreurcel in Marokko opgerold. Dat heeft het Marokkaanse ministerie van Binnenlandse Zaken meegedeeld.

De verdachten zouden banden onderhouden met Islamitische Staat in Libië. Volgens de Marokkaanse autoriteiten was de terreurcel bezig met de laatste voorbereidingen van ,,terroristische operaties” in het koninkrijk.

De negen werden donderdag in verschillende regio’s gearresteerd, onder andere in de toeristenstad Marrakech en in het plaatsje Sidi Bennour. (Bron/ lees verder: diverse bladen)

Plaats je reactie