MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko boekt belangrijke overwinning op Kaapverdië

27 maart 2016 | in Sport | Reageer

Marokkaanse ploegIn het kader van de kwalificaties voor de Africa Cup van 2017 in Gabon, namen de Atlas Leeuwen het zaterdag op tegen Kaapverdië.

Na 23 minuten spelen versierde de snelle Boussoufa een penalty. Granada-speler El Arabi zette de bal op de stip en bezorgde Marokko de volle buit in de belangrijke Africa Cup-kwalifciatiematch.

Debutant Oussama Tannane (ex-Heracles Almelo), Karim El Ahmadi (Feyenoord) en invaller Nordin Amrabat (voormalig PSV en VVV-Venlo) zorgden voor de Nederlandse inbreng bij Marokko.

Komende dinsdag kan Marokko de kwalificatie veiligstellen door opnieuw van Kaapverdië te winnen. Marokko ligt nu op koers om zich te plaatsen voor de Afrika Cup van 2017 in Gabon.

Boussoufa: ‘In zulke wedstrijden tellen alleen de punten’

Video – Boussoufa : 'In zulke wedstrijden tellen alleen de punten'

Geplaatst door 11'Lions Marokko Profs op zondag 27 maart 2016

Plaats je reactie