MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ziyech weer held FC Twente na weergaloze doelpunten

03 april 2016 | in Sport | Reageer

Hakim ZiyechMet twee goals, waaronder een weergaloze vrije trap, heeft Hakim Ziyech zijn club FC Twente weer eens behoed voor puntenverlies.

Fc Twente stond aan het begin van de tweede helft al met 2-0 achter. Een gelukkig moment van Hakim Ziyech na bijna een uur spelen zorgde ervoor dat het tij keerde. De sterspeler van de Tukkers schoot een vrije bal met veel fortuin langs doelman Kostas Lamprou. Chinedu Ede maakte – uit een rebound na een schot van Ziyech – zestien minuten later de gelijkmaker.

Zijn meesterstuk had Ziyech voor het laatst bewaard. Een dikke tien minuten voor tijd schoot de Marokkaans International op een prachtige wijze een vrije trap binnen, waardoor de succesvolle comeback van Twente een feit was.

De doelpunten:

VideoGoals – Renard attention !! Hakim Ziyech is on fire! Twee heerlijke goals!

Geplaatst door 11'Lions Marokko Profs op zaterdag 2 april 2016

Een aantal mooie acties van Hakim:

Een volger vroeg ons om wat acties te plaatsen van Hakim Ziyech tegen Willem ll ..bij 11'Lions Marokko Profs zeggen we dan de volger is koning ! bij deze de video .. Tbarke-Allah (Y) !

Geplaatst door 11'Lions Marokko Profs op zaterdag 2 april 2016

Plaats je reactie