MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Eerste immigranten teruggestuurd naar Turkije

04 april 2016 | in Maatschappij | Reageer

ImmigrantenGriekenland heeft de eerste vluchtelingen per boot teruggestuurd naar Turkije.

Vanuit de haven van het Griekse eiland Lesbos worden 136 mensen teruggestuurd, voornamelijk uit Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Algerije en Marokko.

De groep die is uitgezet had geen asiel gekregen in Griekenland. De vluchtelingen werden een op een begeleid door agenten, omdat er rekening werd gehouden met het feit dat de immigranten niet vrijwillig terug willen gaan. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie