MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Doodgestoken Oussama hielp vaak in viswinkel vader

09 april 2016 | in Marokko | Reageer

Oussama gedoodOver de dodelijke steekpartij van donderdagavond in Den Haag komen steeds meer details naar boven. Zo is vrijdag bekend geworden dat het slachtoffer de 18-jarige Oussama is.

Rond 19.00 uur vond de steekpartij plaats. Er is nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren maar dat mocht niet baten. Dat meldt Omroep West.

De vader van Oussama heeft een viswinkel op de Hoefkade. Daar hangt nu een briefje op dat de winkel gesloten is wegens het overlijden van familie. Volgens een oud-medewerker van de winkel van de vader van Oussama hielp de jongen altijd netjes mee in de zaak. Op social media is er verontwaardigd gereageerd en gaat het los met condoleances.

Plaats je reactie