MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mohamed Abrini bekent dat hij “man met het hoedje” is

10 april 2016 | in Maatschappij | Reageer

Aanslagplegers BrusselNa bijna drie weken lang zoeken, heeft de Belgische politie eindelijk de ‘man met het hoedje’ te pakken. De 31-jarige Mohamed Abrini bekende zaterdag tijdens een verhoor dat hij de derde man was die op 22 maart door de camera’s op Brussels Airport in het gezelschap van twee zelfmoordterroristen was vastgelegd.

Dat heeft de Belgische justitie zaterdag bekendgemaakt.

Abrini ging tot bekentenissen over nadat hij geconfronteerd was met de resultaten van de diverse onderzoeken “Hij heeft uitgelegd dat hij de vest in een vuilnisbak heeft gegooid en zijn hoedje nadien heeft doorverkocht.” (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie