MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Huurder (82) die lange tijd in Marokko verblijft hoeft huis niet uit

12 april 2016 | in Maatschappij | Reageer

SchotelsEen 82-jarige huurder van een woning in Amsterdam mag niet worden uitgezet door Woningcorporatie Stadgenoot.

Volgens de woningcorporatie woonde de man er zelf niet meer en had hij het huis gegeven aan iemand anders. Ook zou hij niet bereikbaar zijn voor buren en zou hij niet op brieven van de woningcorporatie reageren.

De rechter heeft deze week besloten dat de man wel degelijk in zijn huis mag blijven. Ondanks dat de hoogbejaarde man elk jaar een aantal maanden in Marokko verblijft, kan zijn woning in Amsterdam gezien worden als zijn hoofdverblijf. Daar komt bij dat een schriftelijke huurovereenkomst ontbreekt, hij al 42 jaar op hetzelfde adres woont en er slechts eenmaal over hem is geklaagd. (Bron/ lees verder: AT5)

Plaats je reactie