MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nouri kiest vooralsnog voor Oranje

13 april 2016 | in Sport | Reageer

Abdelhak NouriAjax-middenvelder Abdelhak Nouri heeft een uitnodiging voor Jong Marokko afgewezen. Het Marokkaans Nederlands talent heeft daardoor vooralsnog een voorkeur voor een interlandloopbaan in het Nederlands elftal, zo meldt Voetbal International.

‘Nouri heeft via zijn familie laten weten dat-ie zich voorlopig op Ajax en Nederland Onder-19 wil richten’, zegt de bondscoach van Jong Marokko Mark Wotte in VI. Wotte heeft respect voor de keuze van Nouri, maar de deur naar Marokko staat nog steeds open. ‘We hebben hem officieel gezegd dat, als hij graag voor Marokko wil spelen, hij van harte welkom is bij Marokko Onder-20. Net als Faris Hammouti en Karim Loukili van Feyenoord en FC Utrecht’, aldus de keuzeheer.

Met Oranje Onder-19 plaatste Nouri zich onlangs voor het EK in Duitsland van aankomende zomer. In het elftal van bondscoach Aron Winter is de Amsterdammer aanvoerder. (Bron/ les verder: Voetbal International)

Plaats je reactie