MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

The Economist: Ali B is de redder van Nederland

15 april 2016 | in Maatschappij | Reageer

Ali BAls een van de weinigen is hij in staat bruggen te slaan in de verdeelde samenleving, zo liet hij in zijn bejubelde theatershow ‘Je suis Ali’ zien, schrijft FD.nl. Het succes kleeft hem aan, maar het kwam hem beslist niet aanwaaien. Wie is Ali B?

De emotionele ode aan zijn zoons in televisieprogramma DWDD met het lied ‘Terwijl jullie nog bij mij zijn’ werd in januari verkozen tot ‘Muziekmoment van het Jaar’. De plaat zelf denderde de Single Top 10 binnen. Intussen werd zijn cabaretvoorstelling Je suis Ali geprezen als geestig, lyrisch en geëngageerd. Daarop noemde het Britse weekblad The Economist hem als interessantste man in de migratiedebat, als ‘de redder van Nederland’ zelfs

Lees het gehele artikel verder op de website van het Financiele Dagblad.

Plaats je reactie