MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opgepakte loper op Antwerp Ten Miles gaat klacht indienen

19 april 2016 | in Maatschappij | Reageer

Mohamed AchahbarDe 37-jarige loper Mohamed Achahbar die zondag net na de start van de Antwerp Ten Miles werd gearresteerd, wil een klacht indienen tegen de politie.

Afgelopen week, na drie maanden trainen, wilde Achachbar meedoen aan de Antwerp Ten Miles. De loper wilde met zijn deelname aan de Ten Miles niet alleen een goed doel (Kom op tegen Kanker) steunen, hij deed het ook voor zijn moeder, die jaren lang aan kanker lijdt.

Enkele meters na de start van de Antwerp 10 Miles werd hij echter snel door agenten in burger overmeesterd en meegenomen voor verhoor. Na twee uur opsluiting werd hij weer vrijgelaten, zonder uitleg. De politie bevestigt de arrestatie maar geeft geen verdere uitleg.

“De politie heeft mij eruitgepikt omdat ik een Marokkaan met een baardje ben”, beweert de man. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie