MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

FC Utrecht waardeert zijn Marokkaanse talenten

24 april 2016 | in Sport | Reageer

Nacer-Barazite1Bij alle discussies over Marokkaanse voetballers in Nederland wordt wel eens vergeten hoe bovengemiddeld veel talenten van Marokkaanse komaf in de eredivisie schitteren, schrijft dagblad De Telegraaf.

Bekerfinalist FC Utrecht heeft met Nacer Barazite (25), Yassin Ayoub (22) en Sofyan Amrabat (19) drie getalenteerde Marokkaanse voetballers in de gelederen.

Er wordt wel eens gezegd dat Marokkaanse voetballers dubbel zo hard moeten werken om de top te halen. Ayoub is het er niet mee eens

Lees het gehele artikel verder op de website van De Telegraaf.

Plaats je reactie