MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opnieuw aanvraag voor islamitische school afgewezen in Zotermeer

26 april 2016 | in Maatschappij | Reageer

schoolDoor het toedoen van het college komt er voorlopig geen islamitische school in Zoetermeer. Volgens het college ontbreekt het aan voldoende leerlingenpotentieel in de stad.

De islamitische Stichting Nederland voor Onderwijs en Opvoeding diende onlangs een formeel verzoek in bij de gemeente om opgenomen te worden in het Plan van Scholen 2017-2020. De bedoeling van de stichting is een basisschool te starten die zich richt op ‘onderwijs op islamitische grondslag’. Het college heeft besloten dit verzoek af te wijzen.

De afgelopen jaren werden al twee aanvragen ingediend om een islamitische basisschool te beginnen. Ook door deze aanvragen werd een streep gezet. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie