MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

01-09-16 | Reageer | Lees verder »
In het openhartige egodocument Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom thema’s als liefde, relaties en seksualiteit, ontspanning en uitlaatkleppen, status en imago. Maar ook het thema waarom maken sommige jonge Marokkanen radicale keuzes in geloof en misdaad? Daarbij schuwt hij het […]

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tweede tekst huis Ebru over hoofd gezien: ‘wij zijn Marokkanen’

30 april 2016 | in Maatschappij | 1 Reactie

Metro-columniste Ebru Umar opgepakt in TurkijeBij een inbraak eerder in het huis van Metro-columniste Ebru Umar werd bekend dat op een muur bij haar woning in Amsterdam de tekst “hoer” stond geschreven.

Naar nu bekend is gemaakt door dagblad Metro, zou er nog een tekst geschreven zijn op dezelfde muur in de woning van Ebru Umar. Naast de tekst ‘hoer’ is er ook de zin ‘wij zijn Marokkanen’ te lezen, aldus Metro. Opvallend is dat deze tweede tekst eerder over het hoofd lijkt te zijn gezien!

Umar mag sinds zondag Turkije niet verlaten. De Turken willen haar aanklagen om beledigende tweets aan het adres van president Erdogan. (Bron/ lees verder: Metro)

Er is 1 reactie

 1. Menno Groenveld
  02 mei 2016 om 12:20 uur.

  Geachte lezer,
  Ik ben zaakwaarnemer van een talentvolle Nederlands Marokkaanse voetballer. Voor de aanschaf van een huis heeft hij een soort van hypotheek nodig doch uit geloofsoverwegingen mag hij geen rente betalen. Welk alternatief/wat voor een soort lening heeft u hiervoor?

  Graag verneem ik van u, waarvoor dank,
  Met vriendelijke groet,

  Menno Groenveld

Plaats je reactie