MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jongere broertje Abdelhamid Abaaoud krijgt twee jaar cel

07 mei 2016 | in Maatschappij | Reageer

terrorist Abdelhamid AbaaoudYassine Abaaoud, het jongere broertje van Abdelhamid Abaaoud, is vrijdag in Marokko veroordeeld tot twee jaar celstraf voor het ‘rechtvaardigen van terrorisme’ en het ‘niet aanmelden van terroristische misdaden’.

Dat melden meerdere media op basis van het officiële Marokkaanse nieuwsagentschap MAP. Zijn broer, Abdelhamid Abaaoud, wordt gezien als de spil in het netwerk dat achter de aanslagen van zowel Parijs als Brussel zit.

De Marokkaanse raadsman van Yassine had vrijspraak gepleit, want Yassine Abaaoud was naar eigen zeggen niet op de hoogte van de terroristische projecten van zijn broer. Volgens zijn ouders werd Yssine als 13-jarige ontvoerd door Abdelhamid Abaaoud en vervolgens meegenomen naar Syrië. (Bron/ lees verder: diverse Belgische media)

Plaats je reactie