MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mishandelde Turks-Nederlandse moslima doet verhaal bij Salaheddine

09 mei 2016 | in Maatschappij | Reageer

SalaheddineDe Turks-Nederlandse moslima die in een tram door Feyenoord-supporters is aangevallen doet voor de camera van Salaheddine haar verhaal.

Het had een normaal tripje in de tram moeten worden voor de 51-jarige vrouw. Echter, dat liep anders toen een groep Feyenoord-supporters de tram instapten en bier over haar heen morstten. Wat er toen gebeurde hoor je hieronder.

Plaats je reactie